Novosti

Dani bez ekrana1

Dragi roditelji,

bliži se kraj školske godine, a vi ne znate što s klincima. Želite da vrijeme provedu kvalitetno i uz stručno vodstvo?
Upišite ih u naš kreativni ljetni kamp Dani bez ekrana u kojem istražujemo, otkrivamo i stvaramo.

  likovna radionica glina2

Prijavite se na besplatne likovne radionice Mašta je važnija od znanja!

Volite crtati, slikati ili raditi u glini. Želite u poticajnoj atmosferi razvijati umjetničku maštu, istraživati, učiti tehnike crtanja, slikanja i kiparenja te istraživati i razvijati svoj talent pod vodstvom umjetnika.

 Math 1

Matematičke radionice su namijenjene učenicima srednjih škola, kojima su potrebna dodatna objašnjenja iz školskog gradiva kao i onima koji žele znati više.

U okviru programa omogućavamo svakom polazniku da unutar zadanog vremena priprema unaprijedi svoja znanja i kompetencije potrebne za očekivani rezultat na maturi.

Program ne podrazumijeva samo uobičajena školska predavanja i tumačenja, već se sastoji od široke palete različitih postupaka, gdje se polaznike uči različitim strategijama koje su im potrebne da bi se što bolje pripremili za maturu.

šah2

 

Od 12. listopada 2019. u našem prostoru krećemo sa školom šaha. Škola šaha će se održavati subotom u jutarnjem terminu od 9h do 10:30h.
Namijenjena je svima onima koji žele naučiti, kao i onima koji žele produbiti znanje o ovoj drevnoj igri.

pboravak1

Dragi roditelji,

počinju upisi u produženi boravak za djecu u novoj školskoj godini 2019./2020.

Program po kojem se provodi produženi boravak svakom djetetu nudi mogućnost da na kvalitetan i zabavan način provede vrijeme, riješi školske obveze i nauči kako učiti.

kids 2985782 340

U okviru programa omogućavamo svakom polazniku da unutar zadanog vremena priprema unaprijedi svoja znanja i kompetencije potrebne za očekivani rezultat na prijemnom ispitu.

Program je namijenjen učenicima koji se žele upisati u Školu primijenjene umjetnosti i dizajna ili slične umjetničke škole, a sastoji od crtanja po promatranju i slikanja kompozicije boja.

board 3695073 480

 

Radionica Kako učiti? namijenjana je učenicima osnovnih i srednjih škola, a odvija se u ciklusima tijekom školske godine.

Polaznici će naučiti:

paper 3033204 480

 

Likovna radionica Kreativa namijenjana je školarcima (osnovnoškolcima i srednjoškolcima) koji žele na kreativan način, u opuštenoj i poticajnoj atmosferi, razvijati umjetničku maštu, istraživati, učiti tehnike crtanja, slikanja, te izražavati i razvijati svoj talent pod stručnim vodstvom akademske kiparice Marine Cvitić.