Novosti

 pb3

Svaki učenik unutar zadanog vremena priprema će unaprijediti svoja znanja i kompetencije potrebne za očekivani rezultat. Gajimo individualizirani pristup i prilagođavamo se svakom polazniku.

U okviru programa omogućavamo svakom polazniku da unutar zadanog vremena priprema unaprijedi svoja znanja i kompetencije potrebne za očekivani rezultat na maturi.

Program ne podrazumijeva samo uobičajena školska predavanja i tumačenja, već se sastoji od široke palete različitih postupaka, gdje se polaznike uči različitim strategijama koje su im potrebne da bi se što bolje pripremili za maturu.

Dani bez ekrana1

Dragi roditelji,

bliži se kraj školske godine, a vi ne znate što s klincima. Želite da vrijeme provedu kvalitetno i uz stručno vodstvo?
Upišite ih u naš kreativni ljetni kamp Dani bez ekrana u kojem istražujemo, otkrivamo i stvaramo.

šah2

 

Od rujna 2023. u našem prostoru krećemo sa školom šaha pod nazivom Šah-mat. Škola šaha se odvija pod mentorstvom velemajstora i voditelja emisije “Šahovski komentar”, Alojzija Jankovića, koji je sudjelovao u izradi plana i programa i bit će uključen u aktivnosti Šah-mat škole šaha.
 

london england

Radionice su namijenjene osnovnoškolcima, a cilj radionice je nadogradnja na školsko gradivo kako bi se bolje usvojilo gradivo, unaprijedilo znanje engleskog jezika i komunikacijske vještine kod djece.

Budući da se radi o manjim grupama svakom djetetu se pristupa individualano, što omogućuje brži napredak i bolje praćenje djeteta.

pb3

Upišite se u našu e+školicu gdje se pod stručnim vodstvom rješavaju zadaće, uči školsko gradivo, potiče samostalnost...

Cilj programa je pomoći djeci u rješavanju školskih obveza, naučiti ih kako učiti i olakšati roditeljima školske brige.

likovna radionica glina2

 

Likovna radionica Kreativa namijenjana je školarcima (osnovnoškolcima i srednjoškolcima) koji žele na kreativan način, u opuštenoj i poticajnoj atmosferi, razvijati umjetničku maštu, istraživati, učiti tehnike crtanja, slikanja, te izražavati i razvijati svoj talent pod stručnim vodstvom akademske kiparice Marine Cvitić.

 Math 1

Matematičke radionice su namijenjene učenicima srednjih škola, kojima su potrebna dodatna objašnjenja iz školskog gradiva kao i onima koji žele znati više.

pexels photo 1040712

U okviru programa omogućavamo svakom polazniku da unutar zadanog vremena priprema unaprijedi svoja znanja i kompetencije potrebne za očekivani rezultat na prijemnom ispitu.

Program je namijenjen učenicima koji se žele upisati u Školu primijenjene umjetnosti i dizajna ili slične umjetničke škole, a sastoji od crtanja po promatranju i slikanja kompozicije boja.

kako učiti

 

Radionica Kako učiti? namijenjana je učenicima osnovnih i srednjih škola, a odvija se u ciklusima tijekom školske godine.

Polaznici će naučiti: