Novosti

Dani bez ekrana1

Dragi roditelji,

bliži se kraj školske godine, a vi ne znate što s klincima. Želite da vrijeme provedu kvalitetno i uz stručno vodstvo?
Upišite ih u naš kreativni ljetni kamp Dani bez ekrana u kojem istražujemo, otkrivamo i stvaramo.

 pb3

Svaki učenik unutar zadanog vremena priprema će unaprijediti svoja znanja i kompetencije potrebne za očekivani rezultat. Gajimo individualizirani pristup i prilagođavamo se svakom polazniku.

U okviru programa omogućavamo svakom polazniku da unutar zadanog vremena priprema unaprijedi svoja znanja i kompetencije potrebne za očekivani rezultat na maturi.

Program ne podrazumijeva samo uobičajena školska predavanja i tumačenja, već se sastoji od široke palete različitih postupaka, gdje se polaznike uči različitim strategijama koje su im potrebne da bi se što bolje pripremili za maturu.

šah2

 

Od rujna 2023. u našem prostoru krećemo sa školom šaha pod nazivom Šah-mat. Škola šaha se odvija pod mentorstvom velemajstora i voditelja emisije “Šahovski komentar”, Alojzija Jankovića, koji je sudjelovao u izradi plana i programa i bit će uključen u aktivnosti Šah-mat škole šaha.
 

london england

Radionice su namijenjene osnovnoškolcima, a cilj radionice je nadogradnja na školsko gradivo kako bi se bolje usvojilo gradivo, unaprijedilo znanje engleskog jezika i komunikacijske vještine kod djece.

Budući da se radi o manjim grupama svakom djetetu se pristupa individualano, što omogućuje brži napredak i bolje praćenje djeteta.

pb3

Upišite se u našu e+školicu gdje se pod stručnim vodstvom rješavaju zadaće, uči školsko gradivo, potiče samostalnost...

Cilj programa je pomoći djeci u rješavanju školskih obveza, naučiti ih kako učiti i olakšati roditeljima školske brige.

likovna radionica glina2

 

Likovna radionica Kreativa namijenjana je školarcima (osnovnoškolcima i srednjoškolcima) koji žele na kreativan način, u opuštenoj i poticajnoj atmosferi, razvijati umjetničku maštu, istraživati, učiti tehnike crtanja, slikanja, te izražavati i razvijati svoj talent pod stručnim vodstvom akademske kiparice Marine Cvitić.

 Math 1

Matematičke radionice su namijenjene učenicima srednjih škola, kojima su potrebna dodatna objašnjenja iz školskog gradiva kao i onima koji žele znati više.

pexels photo 1040712

U okviru programa omogućavamo svakom polazniku da unutar zadanog vremena priprema unaprijedi svoja znanja i kompetencije potrebne za očekivani rezultat na prijemnom ispitu.

Program je namijenjen učenicima koji se žele upisati u Školu primijenjene umjetnosti i dizajna ili slične umjetničke škole, a sastoji od crtanja po promatranju i slikanja kompozicije boja.

kako učiti

 

Radionica Kako učiti? namijenjana je učenicima osnovnih i srednjih škola, a odvija se u ciklusima tijekom školske godine.

Polaznici će naučiti: