Srednjoškolci

Program za srednjoškolce je podijeljen u tri grupe:

  • Pripreme za državnu maturu
  • Poduke (instrukcije)
  • Radionice

Pripreme za državnu maturu - u okviru programa omogućavamo svakom polazniku da unutar zadanog vremena priprema unaprijedi svoja znanja i kompetencije potrebne za očekivani rezultat na maturi.

Poduke su fokusirane na školsko gradivo, stvaranje radnih navika kod djece, te razvijanje tehnika učenja kako bi dijete ostvarilo bolji rezultat u školi.
Poseban naglasak je na razumijevanju gradiva i motivaciji

Radionicama je cilj razvijanje vještine potrebne za savladavanje školskog gradiva ali i usavršavanje postojećih vještina.

 

Radionice

 
 

Radionica je namijenjena učenicima kojima su potrebna dodatna objašnjenja iz školskog gradiva, kao i onima koji žele više znati.
Teme prate uglavnom školsko gradivo...

Više...

thought 2123970 340

Kako učiti?

Cilj radionice je naučiti djecu tehnike učenja, organizacije, koncentracije i motivacije kako bi samostalno
rješavali i organizirali školske obveze i postigli bolji školski uspjeh...

Više...

pexels photo 1040712

Kreativa

Likovna radionica namijenjena je djeci i odraslima odnosno svima koji dijele ljubav prema likovnom izrazu, koji žele stvarati, učiti, likovno se izražavati i razvijati svoj talent u poticajnom i kreativnom okruženju.

Više...
 
 
 

profa2

Matura – Program pripreme za državnu maturu

U okviru programa omogućavamo svakom polazniku da unutar zadanog vremena priprema unaprijedi svoja znanja i kompetencije potrebne za očekivani rezultat na maturi.
Program ne podrazumijeva samo uobičajena školska predavanja i tumačenja, već se sastoji od široke palete različitih postupaka, gdje se polaznike uči različitim strategijama koje su im potrebne da bi se što bolje pripremili za maturu.

 
 
 

profa

Profa - poduka za srednjoškolce

Profa program uključuje rad iz pojedinih predmeta, za one koji žele produbiti znanje ili bolje usvojiti gradivo iz određenog predmeta.

Program se provodi svakodnevno ili prema potrebi, individualno ili u malim grupama. Induvidualne instrukcije se mogu održavati u našem prostoru ili u vašem domu, ovisno o vašim potrebama i željama.

Termin prilagođavamo isključivo Vama.